Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak süflida taraf düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma birebir şekilde boş bulundurulmasından, bina veya meseleyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en şanlı kazanımı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin ne çallıkıştığını, avantajlarını ve ne bu merdivenleri yeğleme etmeniz gerektiğini inceliklı bir şekilde ele alacağız.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler oda önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış dâhilin kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer kuruluşlarda 125 mm' den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki indinde duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan kötüın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ekiplerinin çkızılışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası üzere ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite katkısızlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Binanın makul taksimmlerini yahut topu topunı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış olanakı teşhisyan yangın merdivenleri bugüne derece birşunca kişinin hayatını kurtarmıştır.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page